HTML

Hírcomment.com

Mert az indexen, mióta ilyen nagy a szabadság, nem lehet kommentelni a híreket. Itt lehet. Minden nap vannak érdekes, felháborító vagy egyszerűen hozzászólásra érdemes cikkek. Ide lesznek linkelve és mehet az anyázás.

Friss topikok

  • Kilgore Trout: Ja, még annyi, hogy a cigány srác elfogása után azonnal kikerült, hogy P. László az valójában Pént... (2012.09.29. 12:22) Rendes magyar gyerek ölt...

Címkék

Rendes magyar gyerek ölt...

2012.09.29. 12:12 Kilgore Trout

Na most az van, hogy amikor szegény pécsi lányt megölte a cigány srác, azonnal tele volt a fészbúk mindenféle mocskos cigányozással, meg már megtorló akciót akartak indítani a rendes keresztény Magyarok. Aztán most meg egy rendes magyar gyerek ölt, és sehol egy felszólalás, egy megtorló akcióra való felhívás, vagy "magyarbűnözés"-ezés. Mi van itt? Ez semmiféle társadalmi felháborodást nem vált ki? Hogy hogy nem cigány ölt? Magyar is képes ilyesmire? Eh... 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://hircomment.blog.hu/api/trackback/id/tr544809777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kilgore Trout 2012.09.29. 12:22:19

Ja, még annyi, hogy a cigány srác elfogása után azonnal kikerült, hogy P. László az valójában Péntek László, és tele lett a fészbúk oldala gyalázkodással. S,Márk vajon kicsoda? Ezt tudjuk már? Sós, Sipos, netán Schwartz? Van-e fészbúk oldala, és ha van, vadidegen emberek gyalázkodnak-e? Hm?
süti beállítások módosítása